Leveringsinformatie

We sturen onze producten naar meer dan 50 landen van de wereld. We hebben een goed georganiseerde logistiek overal in de Europese Unie met een magazijn gevestigd in Duitsland. Daarom zullen onze producten geen grenzen overschrijden op weg naar u en hoeft u geen douanekosten te betalen.

Nadat je een bestelling hebt geplaatst in de online bij GSMversterkers.nl, sturen we je onmiddellijk een bevestigingsmail om het bezorgadres te bevestigen dat je hebt vermeld op de betaalpagina. Wij vragen u vriendelijk om het adres op een duidelijke en correcte manier te verstrekken. Het moet alle vereiste gegevens bevatten, zoals appartement, gebouw, straat, stad, land en postcode.

Wij werken alleen samen met gerespecteerde en betrouwbare koeriersdiensten. Binnen de Europese Unie leveren wij onze producten door UPS Express company https://www.ups.com.

Zodra uw product is verzonden, sturen wij u op verzoek een trackingnummer zodat u uw pakket zelf kunt traceren. De gemiddelde levertijd is 3-5 werkdagen en de koerier zal het pakket direct aan u overhandigen.

Als u problemen ondervindt met de bezorging, wordt u vriendelijk verzocht om ons zo vroeg mogelijk telefonisch of per e-mail op de hoogte te stellen.

Let op dat als je afleveradres buiten de Europese Unie valt, u de douanekosten moet betalen.